1. Каква е историята на ресторант Фондю?
На 15.11.2017 г. в апартхотел Лъки Банско отваря врати нов тематичен ресторант – Фондю, който предлага на своите посетители специалитети от швейцарската кухня в уютна и стилна обстановка.
2. Какво предлагате на клиентите си?
Менюто на ресторанта е изключително богато и разнообразно. Асортиментът от ястия включва салати от листни и кореноплодни зеленчуци, студени предястия, фондю с френски и швейцарски сирена, фондю с олио или зеленчуков бульон, различни видове месни и рибни продукти, раклет, месо по алпийски на гореща плоча, гарнирано по избор на клиента, и не на последно място – уникални десерти, включващи фондю с четири вида шоколад, алпийски десерт и веган бонбони.
3. Кое най-много допада на посетителите?
Гостите на алпийски ресторант Фондю се наслаждават на прекрасната атмосфера и професионалното отношение от страна на персонала, но преди всичко са привлечени от качествената храна и първокласните напитки.
4. Кой вид фондю се поръчва най-често? Какви са вкусовите предпочитания на българския клиент? А на чуждестранния?
Сред специалитетите се открояват класическо фондю със сирена Вашрен и Грюер, телешко бонфиле Black Angus и еленско бонфиле. Чуждестранните посетители предпочитат фондю със сирене или с олио, а гостите от България харесват месата по алпийски, приготвени на гореща плоча, включително салати и фондю със сирена. Десертът фондю с шоколад се избира от всички.
5. Каква е вашата формула за успех?
Нашата формула за успех е: Професионализъм, желание за развитие, добро отношение към гостите и работа в екип.
6. Кое ви прави уникални, кое ви отличава?
Като единствен по рода си в България ресторант Фондю предлага на своите гости едно уникално преживяване и автентичен вкус от Алпите. Гордеем се с постигнатите резултати и доволните гости.
7. Какво бихте казали на клиентите си – настоящи и бъдещи?
Заповядайте в ресторант Фондю, за да се потопите в атмосферата на магическите „български Алпи“. Ще получите повече, отколкото очаквате!!!