Нашият екип
[:bg]Нашия екип[:en]Our Team[:]

Нашия екип

Менюто и технологията за ресторант Фондю са дело на шеф Франсоа Вилакар, изтъкнат майстор на алпийската кухня в Швейцария.

Под вещите указания на шеф Вилакар, екипът от готвачи в ресторант Фондю създаде пленяваща палитра от вкусни ястия, приготвяни с внимание и професионален усет.

Шеф Златанов

Шеф Златанов

е главен готвач в Апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс, под негово ръководство са ресторантите Ле Бистро и Фондю.

Роденият в Балчик кулинарен майстор избира още като ученик бъдещата си професия, която практикува повече от 18 години.
Шеф Златанов е завършил професионален колеж със специалност „Готварство“.
Навлиза в професията, започвайки работа в ресторанти към реномирани хотели по Черноморието.
Във Варна са големите му учители в занаята.
Те му разкриват тънкостите в кулинарното изкуство, показват му как трябва да се готви със сърце и разбиране за специфичните особености на продуктите и как могат да се постигнат оригинални вкусови комбинации.
За шеф Златанов приготвянето на вкусна храна е не просто работа, а удоволствие и предизвикателство.
Особен афинитет има към класическата френска кухня и в нея е истински виртуоз

Доказал професионализма си в най-добрите ресторанти в морската столица, шеф Златанов продължава образованието си в Колежа по туризъм в Ница.

Шеф Златанов е неизменна част от мениджърският екип на Апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс от осем години.

шеф Янков

Шеф Янков

Започва професионалния си опит в едни от най-реномираните ресторанти в старата столица Пловдив.

Вродените му креативност, вкус и умения за презентация не остават незабелязани и го отвеждат в едни от най-добрите италиански ресторанти по морските ни курорти и по-късно в най-добрия италиански ресторант в Банско – Леонардо.

Предизвикателствата на професионалист в кулинарната продукция го мотивират за нови знания и сега швейцарската кухня е новата страст и поле за изява на шеф Янков.

Швейцарската кухня включва в себе си един пъстър микс от дългогодишни национални традиции. Уникалните специалитети се приготвят с умение и лекота от шеф Янков.

Истинската мотивация на шеф Янков е желанието за работа, любовта към професията и удовлетворението от нея.