Първите гости в ресторант Фондю при откриването на 15 ноември 2017 г. бяха швейцарци!
На 15 ноември 2017 г. се състоя официалното откриване на първия и единствен алпийски ресторант в Банско – Фондю.Read More →Повече →
На 15 ноември 2017 г. се състоя официалното откриване на първия и единствен алпийски ресторант в Банско – Фондю.Read More →Повече →
Кой не обича десертите? А кой не обича десерти с шоколад? А нима има някой, който да откаже не просто десерт, в който присъства шоколад, а десерт, чиято основна съставка е топъл, кадифен шоколад? Да, досетихте се! Ще ви запознаем с изумително вкусното Fondue с шоколад, което е сред най-забележителните и изискани десерти на алпийската кухня.Read More →Повече →
Fondue е ястие от традиционната швейцарската кухня, което се приготвя от няколко вида сирена и бяло вино, разтопени в специален съд и консумирани с парчета хляб. Продуктите за приготвянето на ястието са малко, технологията не е сложна, но фондю е изумително вкусно и швейцарците има защо да се гордеят с единственото си национално ястие.Read More →Повече →